Bed & Breakfast Huis Sevenaer

Klantenervaringen

Deze reviews zijn gegeven door gasten die bij ons overnacht hebben.
Wij vinden dat klanten ervaringen -goed of minder goed- voor iedereen op het web beschikbaar moet zijn.
Wij zullen daarom nooit een review achterhouden of wijzigen.
Als u wilt kunt u ook uw eigen ervaringen achterlaten over onze Bed & Breakfast.

BB huis sevenaer
Wij waarderen uw mening!
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Schrijf uw eigen review

Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Average rating:  
 4 reviews
by Doris Jansen on Bed & Breakfast Huis Sevenaer

Hallo liebe Coby,
wir waren letztes Wochenende mit unseren E-Bikes bei euch im B & B und es war einfach nur schön, tolles Haus, superschön eingerichtete Zimmer, sehr nette Gastgeber und dann auch noch ein leckeres Frühstück zum Abschluß, was will man mehr. Wir können euch nur weiter empfehlen und kommen bestimmt nochmal wieder.
Groetjes Doris, Rolli,Annette und Heinz

by Lila & Martijn on Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Ondekkingsries in eigen land

Nadat wij de Nijmeegse 4daagse hadden gelopen kwam de behoefte tot ontspanning. Besloten om een kort maar krachtig weekeinde te houden in Zevenaar.Onze oprechte belangstelling voor historische panden heeft de keuze laten vallen op B&B Huis Sevenaer. Een prachtige locatie met rijke historie en alle comfort van onze tijd. Ruime kamers,smaakvol ingericht met behoud van de authentieke elementen en liefde en respect voor de omgeving. De gastheer en gastvrouw hebben ons erg warm ontvangen. Wij hebben heerlijk geslapen en in de ochtend ontbeten met andere gasten aan de grote keukentafel.Huis Sevenaer is een echte aanrader voor een kort (maar ook lang)uitstapje in eigen land. De omgeving verrassend voor zowel wandelaars als fietsers. En last but not least het Eet-lokaal is een culinaire parel van het stadje die de gasten echt niet mogen missen.

by Marleen en Herman on Bed & Breakfast Huis Sevenaer

We zijn vriendelijk en gastvrij ontvangen. De gastheer heeft ons een rondleiding door het huis gegeven, waarbij wij een stuk van de historie van het landgoed en de kasteelboerderij hebben meegekregen. Het pand is prachtig hersteld met zoveel mogelijk behoud van de originele elementen. De kamers zijn ruim van opzet en van alle moderne gemakken voorzien. Voor de hond stond een schaaltje met lekkernijen gereed, waardoor hij zich ook meer dan welkom voelde. We hebben heerlijk geslapen en er stond een lekker ontbijt voor ons klaar. Komen hier vast en zeker nog eens terug.

by Evert & Lidwien on Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Feestje !

We waren er met 2 vriendinnen, die een eigen kamer hadden, Zon Egge en Lentemorgen.

We waren allemaal zeer aangenaam verrast door de stilte, de ruimte, de originele inrichting, de hygiëne en de goede bedden. De buren zijn Eetlokaal, een absolute restaurant-aanrader!

We gaan terugkomen wanneer het warmer weer is: de omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen.

Markt / Wittenburgstraat 27
6901 AH  Zevenaar

Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Bed & Breakfast Huis Sevenaer
Bed & Breakfast Huis Sevenaer

foto's Ron Sanders website